Pizzabotten
Har länge tänkt lägga ut receptet på en bra pizzabotten jag blev tipsad om av en kompis förut. Har provat ett annat recept förut men var lite omelett över det hela och det vill jag inte ha. Den här pizzabottnen har mer spröda kanter och är mer som en pizzabotten ska vara, den har dessutom inte så många ingredienser vilket är ett plus. Rekommenderar den som inte vill ha omelettpizza att ge det en chans och prova. Man blir glatt överraskad :)
Pizzadeg:
2ägg
1krm salt
4msk olivolja
1dl grädde
3msk fiberhusk
Knäck äggen i en skål, vispa dem med salt, olivolja och grädde. Tillsätt fiberhusk och låt svälla i några minuter
Bred ut på en plåt med bakplåtspapper och ställ in i ugnen på 200grader i ca 15min.
Sen är det bara att ta ut pizzabotten och ha på tomatsås och den fyllning man vill ha på sin pizza och ställa in i ugnen igen tills man tycker den ser färdig ut.
Har tyvärr ingen bild just nu men lägger ut en nästa gång jag gör pizza.
Bon apetit! :)
Pizzadeg:
2ägg
1krm salt
4msk olivolja
1dl grädde
3msk fiberhusk
Knäck äggen i en skål, vispa dem med salt, olivolja och grädde. Tillsätt fiberhusk och låt svälla i några minuter
Bred ut på en plåt med bakplåtspapper och ställ in i ugnen på 200grader i ca 15min.
Sen är det bara att ta ut pizzabotten och ha på tomatsås och den fyllning man vill ha på sin pizza och ställa in i ugnen igen tills man tycker den ser färdig ut.
Har tyvärr ingen bild just nu men lägger ut en nästa gång jag gör pizza.
Bon apetit! :)
Kommentarer
Postat av: Emma
Halloj!
Testade denna igår, helt okej.
Och idag brödet, vad mättande det var! Pröva frysa in några så ska jag ha det som hamburgerbröd i slutet av veckan!
Kommer fortsätta kika in här för lite tips om LCHF!
Kram Emma
Postat av: Malin
Åååh Underbart! :-) Jag blev med ens sugen att testa på Pizzan! :-)
// Malin (städet) :-)
P.S Min blogg är lösenordsskyddad, men om du vill ha lösenordet kan du bara maila [email protected] eller hojta i korridoren! :-)
Trackback